English:
新闻
词汇
实用
CET
BEC
TOEFL
IELTS
作文
故事
笑话
娱乐
行业
学习
生活
工作
法律
口语
阅读
写作
语法
全站导航:
资讯
作文
诗词
文学
励志
教材
板报
语文
数学
英语
物理
化学
生物
政治
地理
历史
考试
论文
范文
计划
国学
高校
短信
教程
English
简历
幼儿
字典
词典
成语
QQ
PPT
试题
课件
教案
求学网 >> English >> CET语法

12月英语四六级考试语法提高练习(41)


为了让广大考生更好的备战12月份四六级考试,7139英语角特整理了以下“语法提高练习题”资料,供考生复习。

  1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.

  A. oral B. platform C. rude D. shield

  2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.

  A. authority B. interpretation C. instruction D. institution

  3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.

  A. departure B. donkey C. destination D. discount

  4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.

  A. gap B. break C. globe D. equality

  5. Careful planning and hard work will _______ our final success.

  A. enclose B. ensure C. discharge D. deny

  6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.

  A. worried B. doubted C. apologized D. dissolved

  7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.

  A. focus B. object C. preserve D. fix

  8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.

  A. exchanged B. altered C. modified D. cooked

  9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.

  A. double B. joint C. orginate D. diverse

  10. He has a bad impression of his _______ in the office.

  A. colleagues B. bullets C. barbers D. audience

  1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A


展开阅读全文

上一页 1 2 下一页

下载此内容:12月英语四六级考试语法提高练习(41).docx

相关信息:

12月英语四六级备考:改错练习题(20)

改错的目的是测试学生综合运用语言的能力,改错题的主要错误类型有主谓不一致、时态和语态错误、连接词误用等,为了提高广大考生的改错能力,7139英语角整理了以下“改错练习题”资料,供考生备考。  第二十篇: E...(查看全文

英语四六级考试中爱走神怎么办

  究竟在四六级听力的考试过程中我们应该着重注意哪些问题,才会让我们顺利的避开失分点获得听力高分呢­下面就从几方面跟大家分享一下考试技巧。  典型问题的解决途径的选择  1)听力走神的问题  考试中出...(查看全文

四级听力:推荐适合练习四级考试听力38部美剧

1. Lost 2004 - 9.1 迷失2. Small Ville 2001 - 8.9 超人前传3. Nip/Tuck 2003 - 9.0 整容室4. 24 2001 - 9.2 24小时5. Family Guy 1999 - 9.1 家庭伙伴6. Gilmore Girls 2000 - 9.0 吉尔莫女孩7. Desperate Housewi...(查看全文

12月英语四六级考试语法提高练习(40)

为了让广大考生更好的备战12月份四六级考试,7139英语角特整理了以下“语法提高练习题”资料,供考生复习。  1.His proposal is very _______. We do not need any explanation.  A. concrete B. loyal C. grey ...(查看全文

商务英语考试(BEC)高级口语练习(10)

商务英语复习指导:1. There is a very high tariff on jewelry.珠宝的税率很高。重点词语:tariff n.关税,(旅馆,饭店等的)价目表 vt.课以关税商务用语:tariff amendment 运价表订正单reciprocal tariff 互惠税率...(查看全文

相关栏目导航

资讯 作文 诗词 文学 励志 教材 板报 语文 数学 英语 物理 化学 生物 政治 地理 历史 考试 论文 范文 计划 国学 高校 短信 教程 English 简历 幼儿 字典 词典 成语 QQ PPT 试题 课件 教案